Ontwerpbestemmingsplan Valkenburgerlaan tussen 87−93

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf 9 december 2010 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Valkenburgerlaan tussen 87–93 en de daarbij behorende bijlagen ter inzage liggen. De stukken liggen tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende bijlagen kunnen ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0499BPL10023WBD-ON01) . De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website http://boskoop.gemeentedocumenten.nl/.

De genoemde stukken zijn voorts raadpleegbaar via www.boskoop.nl → Plannen en projecten → Ruimtelijke plannen → In procedure zijnde ruimtelijke plannen. De stukken zijn ook digitaal bij de gemeente in te zien.

Toelichting

Het bestemmingsplan betreft een wijzigingsplan en voorziet in een passende planologische basis voor het bouwen van een vrijstaande woning op het bovengenoemde perceel.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer ing. R. Prins, telefonisch bereikbaar op 0172-219517.

Naar boven