Ontwerpbestemmingsplan ‘Wezep, Bovenheigraaf’

Terinzagelegging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Wezep, Bovenheigraaf’ met de bijbehorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit ter inzage ligt van woensdag 8 december 2010 tot en met dinsdag 18 januari 2011. De stukken kunt u inzien:

  • 1. in het gemeentehuis van Oldebroek tijdens werkdagen tussen 9.00 tot 12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur;

  • 2. in het dorpskantoor in Wezep tijdens werkdagen van 13.00 tot 16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Digitaal raadpleeg- en verkrijgbaar

Het plan is ook digitaal te raadplegen en te verkrijgen. Ten eerste zijn de bestanden te raadplegen via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.WZ102-ON01. De bestanden kunt u digitaal verkrijgen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index’, ‘gemeente Oldebroek’. Ten tweede kunt u de stukken als pdf-bestand raadplegen en verkrijgen via onze website www.oldebroek.nl onder het thema Wonen/Bestemmingsplannen/Bp. Wezep/Wezep Bovenheigraaf.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken van een zevental woningen: één vrijstaande woning en zes rijenwoningen. Het plangebied is gelegen tussen de Oranjeboomlaan en de Bovenheigraaf te Wezep. Concreet gezien ligt het plangebied naast Bovenheigraaf 170 (Verloskundigenpraktijk). Voor een verdere toelichting van het plan wordt verwezen naar internet. Zie elders in deze publicatie.

Zienswijzen

In de termijn van de terinzageligging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan indienen. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de raad van de gemeente Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of eventuele vragen, kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0525-638333.

Oldebroek, 7 december 2010

Burgemeester en wethouders van Oldebroek.

Naar boven