Ontwerpbestemmingsplan Heerenveen – Westindische buurt

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van vrijdag 10 december 2010, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Heerenveen – Westindische buurt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft globaal betrekking op gronden tussen de Bonairestraat en de Sint Maartenstraat in de wijk Heerenveen-Midden. Het ontwerpbestemmingsplan ziet op de sloop van bestaande woningen en de bouw van nieuwe woningen (herstructurering). De onderlinge situering en de vormgeving van woningen verandert en ook de openbare ruimte wordt opnieuw ingericht. Het aantal woningen daalt van 40 naar 36.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, op de volgende plaatsen worden ingezien:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen

  • in de Openbare bibliotheek, Burgemeester Kuperusplein 48 te Heerenveen.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft het bestemmingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer

(NL.IMRO.0074.BPNWestindischeHV-ON01).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Gerrit Haanstra, telefoon 0513-617740.

Naar boven