Bestemmingsplan plan ‘Oud Over 30’

De gemeenteraad van Loenen heeft in haar vergadering van 26 oktober 2010 het bestemmingsplan Oud Over 30 met planidentificatienummer NL.IMRO.0329.BPOudOver30LNN-VG01 ongewijzigd vastgesteld. De zienswijzen die zijn ingediend hebben niet geleid tot het aanpassen van het plan zoals in de nota van beantwoording zienswijzen is te lezen.

Burgemeester en wethouders van Loenen maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Oud Over 30’ vanaf 10 december 2010 ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

De bestemming van de voormalige woonwagenstandplaats aan het Oud Over 30a te Loenen aan de Vecht wordt gewijzigd in de bestemming wonen om de realisatie van één woning mogelijk te maken.

Ter inzage

Met ingang van 10 december 2010 liggen het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op werkdagen van 9.00u–12.00u in het gemeentehuis te Loenen aan de Vecht. U kunt ook een afspraak maken via 0294-236262. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken kan ook digitaal worden geraadpleegd via www.loenen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Let op! In verband met de gemeentelijke herindeling van de gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen per 1 januari 2010 is het gemeentehuis van Loenen gesloten voor publiek vanaf vrijdag 24 december 12.00 uur tot dinsdag 4 januari 2011. Vanaf 4 januari 2011 kunt u gemeente Stichtse Vecht ook bereiken via telefoonnummer 0346-254000 en via de website www.stichtsevecht.nl.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad van de gemeente Loenen naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden van wie redelijkerwijs niet kan worden verweten (overeenkomstig art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht) geen zienswijze naar voren te hebben gebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek tot voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Als u tegen dit bestemmingsplan beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Dit betekent dat het bestemmingsplan in werking treedt, zolang niet in een nieuw besluit, of door de Raad van State, anders is beslist. Uitvoering van het plan kan echter nadelig voor u zijn. Daarom kunt u, zolang er nog geen definitieve uitspraak over uw beroep is, bij afzonderlijke brief een voorlopige voorziening – bijvoorbeeld een schorsing – vragen aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven