Ontwerpbestemmingsplan Doorsteek Soesterweg

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Doorsteek Soesterweg’ voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om ter hoogte van de woningen Soesterweg 18 en 20 een voet- en fietsverbinding aan te leggen. De ‘doorsteek’ zorgt voor een rechtstreekse verbinding tussen het Soesterkwartier (verlengde van de Nicolaas Pienemanstraat) en de noordzijde van het station (Piet Mondriaanplein).

Procedure

Van donderdag 9 december tot en met woensdag 19 januari 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de Informatiewinkel in de Observant, Stadhuisplein 7. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen’, ‘via de kaart’ en vervolgens op ‘Soesterkwartier’). Gedurende deze periode kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Amersfoort, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de heer A.R. Bruins telefoonnummer: 033-4694864.

Naar boven