Vastgesteld bestemmingsplan Hommelweg 5 te Susteren

Voor het splitsen van een bestaande woning met inwoning aan de Hommelweg 5 te Susteren in twee separate woningen, is een bestemmingsplan opgesteld, conform de in de Wet ruimtelijke ordening aangegeven bestemmingsplanprocedure.

Ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend, zodat het plan ongewijzigd door de gemeeteraad is vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 10 december 2010 gedurende zes weken (derhalve tot en met 20 januari 2011) ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op dinsdag van 9.00 uur tot 13.00 uur en op woensdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Voorts kan het bestemmingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.Echt-Susteren.nl) ingezien worden.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling het bestemmingsplan heeft gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan eenieder hieromtrent gedurende voornoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften dienen in tweevoud bij de Afdeling Bestuursrechtspraak te worden ingediend.

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Echt-Susteren, 9 december 2010

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

D.A.M. Akkermans,

burgemeester.

G. W. T. van Balkom,

secretaris.

Naar boven