Ontwerpbestemmingsplan ‘Heerde-Dorp (Brede School Heerde West)’

Het college van Heerde maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Heerde-Dorp (Brede School Heerde West)’ met de hierop betrekking hebbende stukken ter inzage ligt.

Het plan voorziet in de bouw van een schoolgebouw met omringend schoolplein/speelterrein en bijbehorende parkeervoorzieningen aan de Rhijnsburglaan/De Pagenberg te Heerde, ter vervanging van de twee bestaande scholen en de gymzaal.

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 8 december 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimte op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.heerde.nl.

Tijdens de inzageperiode kan het plan buiten kantooruren op afspraak worden ingezien op maandagen van 16.00 tot 19.00 uur. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dient u vooraf contact op te nemen met het team Ruimtelijk Beleid en Ontwikkeling, telefoon 0578-699457.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde, Postbus 175, 8180 AD Heerde. Ook is het gedurende deze termijn voor iedereen mogelijk zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer C. Ortelee van het team Ruimtelijk Beleid en Ontwikkeling, telefoon 0578-699457.

Heerde, 7 december 2010

Het college voornoemd.

Naar boven