Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan Klaas Klinkertweg

Kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb)

Het college geeft kennis van de voorbereiding van een (postzegel) bestemmingsplan voor het perceel gelegen tussen de Klaas Klinkertweg 2 en de in aanbouw zijnde horeca gelegenheid op het perceel van het voormalige café-restaurant ‘De Roode Leeuw’ (’s-Gravenweg 379). Dit om de bouw van 2 vrijstaande woningen mogelijk te maken.

Stukken beschikbaar en raadpleegbaar

Het stedenbouwkundige matenplan met de daarbij behorende stukken zijn vanaf donderdag 9 december 2010 tot en met woensdag 19 januari 2011 beschikbaar en raadpleegbaar op www.capelleaandenijssel.nl. Ook liggen deze stukken ter inzage bij het Informatiecentrum in het gemeentehuis.

Verdere procedure

Voor dit bouwinitiatief wordt een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld. Te zijner tijd wordt over dit voorontwerpbestemmingsplan een inspraakprocedure gevolgd. Dit voorontwerpbestemmingsplan wordt dan op www.capelleaandenijssel.nl. of op www.ruimtelijkeplannen.nl beschikbaar en raadpleegbaar gemaakt. In dit blad en op de gemeentelijke website wordt bekendgemaakt wanneer en hoe hierop kan worden gereageerd.

Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Op dit moment is het niet mogelijk om tegen dit bouwinitiatief zienswijzen indienen. Ook is over dit voornemen geen advies aan een onafhankelijke instantie gevraagd.

Naar boven