Vastgesteld projectbesluit dagbesteding Hooge Burch

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij bij besluit van 23 november 2010 een projectbesluit hebben vastgesteld voor een dagbestedingsgebouw voor mensen met een verstandelijke beperking. Het gebouw is gelegen op landgoed Hooge Burch te Zwammerdam. Aansluitend hebben zij de bouwvergunning verleend op grond van artikel 44 Woningwet.

Inzien besluit

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf 9 december 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis, geopend op werkdagen van 8.30 uur–17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30 uur–20.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00–12.00 uur.

Deze publicatie, het besluit en de bijlagen zijn ook te lezen via deze gemeentelijke website en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende genoemde termijn bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Deze mogelijkheid van beroep staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde sector.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

8 december 2010

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn.

Naar boven