Ontwerpbestemmingsplan ‘Marechausseepost, 1e herziening, Winschoten’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Marechausssepost, 1e herziening, Winschoten’ is vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het bestemmingsplan ‘Marechausseepost, 1e herziening, Winschoten’ regelt de permanente vestiging van de Koninklijke Marechaussee in een permanent gebouw aan het Oostereinde 16 te Winschoten.

In het ontwerpbestemmingsplan is daarvoor voor deze locatie de bestemming ‘Maatschappelijk-Militaire Zaken’ aangegeven met daarbinnen een bouwvlak. In de bijbehorende regels zijn bouwvoorschriften opgenomen. In deze herziening van het bestemmingsplan is de toegestane maximale bouwhoogte verhoogt van 4 naar 5 meter.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Marechausseepost, 1e herziening, Winschoten’, ligt voor een ieder vanaf vrijdag 10 december 2010 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden van Domein 4 van het Klant Contact Centrum. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.gemeente-oldambt.nl. Onder actueel, bekendmakingen, week 23 vindt u deze bekendmaking. Op deze webpagina treft u een link naar de digitale verbeelding van het bestemmingsplan. Tevens treft u hier een verwijzing aan naar de locatie waar de planbestanden digitaal zijn te raadplegen.

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage ligging schriftelijk zienswijzen indienen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor kunt u opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer (0597) 48 2409.

Naar boven