Ontwerpprojectbesluit Oefen-danslokaal, Vaarwerkweg 8 in Eibergen

Voor het adres Vaarwerkweg 8 in Eibergen geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (Eibergen). In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt en bebouwd voor agrarische doeleinden. De gemeente kan hiervan afwijken door een projectbesluit te nemen. De gemeente is van plan om een projectbesluit te nemen voor het verbouwen en gebruiken van een schuur als oefen-danslokaal.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met de bijlagen van 8 december 2010 tot en met 18 januari 2011 ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpprojectbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen.

U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Projecten, 0545-250 325. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk projectbesluit. Deze publicatie, het ontwerpprojectbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven