Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Rosengaardeweg’ en reactieve aanwijzing van Gedeputeerde Staten van Overijssel

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend, dat de gemeenteraad van Dalfsen op 18 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘Rosengaardeweg’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud Plan

Het plan is opgesteld in het kader van de actualisering van het bestemmingsplan ‘rekreatieterrein Rosengaerde’.

Wijzigingen

Voor de wijzigingen wordt verwezen naar de Nota van Zienswijzen en Kennisgeving en het raadsbesluit, welke bij het bestemmingsplan zijn gevoegd.

Reactieve aanwijzing

Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben bij besluit van 16 november 2010 (kenmerk 2010/5168) besloten voor het bestemmingsplan ‘Rosengaardeweg’ een reactieve aanwijzing te geven voor de specifieke aanduiding ‘Specifieke vorm van wonen-permanente bewoning’ bij de bestemmingsregeling voor de recreatiewoningen in het plangebied ‘Rosengaardeweg’.

Ter inzage

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Rosengaardeweg’ met de bijbehorende stukken, het vaststellingsbesluit en de reactieve aanwijzing liggen met ingang van 8 december 2010 tot en met 18 januari 2011 bij de receptie in het gemeentehuis van Dalfsen voor eenieder ter inzage.

U kunt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de reactieve aanwijzing ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar via http://ro.dalfsen.nl.

Beroep instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovenstaande termijn mogelijk voor:

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met dit vaststellingsbesluit en die tijdig hun zienswijze hebben ingediend omtrent het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen;

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met de aangebrachte wijzigingen en de reactieve aanwijzing.

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling, met uitzondering van het gedeelte dat onder de reactieve aanwijzing valt, van het bestemmingsplan en het aanwijzingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Dalfsen, 7 december 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven