Vooraankondiging en terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplan Terweijde

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg kennis van het feit dat zij een partiële herziening van het bestemmingsplan Terweijde voorbereiden ten behoeve van herinrichten en inbreiden van het Sportpark Terweijde.

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Bestemmingsplan Terweijde ter inzage ligt.

Het voornemen bestaat het Sportpark Terweijde te herinrichten en in te breiden. De herontwikkeling is nog in het beginstadium. De gemeente wil met deze partiële herziening de aanleg van een nieuw hockeyveld en de verruiming van de bebouwingsmogelijkheden mogelijk maken.

Het ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Bestemmingsplan Terweijde ligt vanaf 9 december 2010 gedurende zes weken ter inzage op het stadskantoor te Culemborg aan de Ridderstraat 250 tijdens kantooruren. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op onze website www.culemborg.nl , onder 'wonen en leven’ en ‘bestemmingsplannen’.

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke reacties kunt u indienen bij de gemeenteraad van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling. Zij zijn te bereiken onder telefoonnummer 0345-477700.

Culemborg, 1 december 2010

Burgemeester en wethouders van Culemborg.

Naar boven