Ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2010’

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2010’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage wordt gelegd.

De aanleiding voor een nieuw bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2010’ is de invoering van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening (Wro) per 1 juli 2008, actualisering van de regelgeving in het landelijk gebied, ontwikkelingen binnen de agrarische wereld en een aantal gebleken omissies in het vigerende bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’. Daarbij worden bijstellingen ten opzichte van het vigerende plan verwerkt naar de huidige inzichten betreffende de ruimtelijke inrichting van het landelijk gebied, uit een oogpunt van rijks, provinciaal, regionaal en gemeentelijk ruimtelijk beleid.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 2 december 2010 gedurende zes weken tijdens de kantooruren voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Stede Broec op de afdeling VROM BOUWEN, De Middend 2, Bovenkarspel. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Stede Broec.

Het postadres is : Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel.

Voor het maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VROM Bouwen. ( telefoon 0228- 510111)

Naar boven