stcrt-2010-1939-001.png Voornemen projectbesluit Tuindersweg 71 Mariahout

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat het voornemens is om met toepassing van artikel 3.10 Wro een projectbesluit te nemen voor de vergroting van het bouwvlak voor de herbouw van een vrijstaande woning aan de Tuindersweg 71 in Mariahout. Het planvoornemen bestaat er uit de bestaande woning en een aantal bijgebouwen te slopen en daarvoor in de plaats een grotere woning terug te bouwen. De nieuwe woning komt deels buiten het huidige bouwvlak te staan.

Het ontwerpprojectbesluit en de ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende stukken liggen van woensdag 17 februari 2010 tot en met woensdag 31 maart 2010 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Ze zijn ook digitaal te raadplegen (www.laarbeek.nl). Indien gewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken tegen het voornemen tot het nemen van een projectbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0492 469 895.

Naar boven