Vastgesteld bestemmingsplan De Binnenhof

Met ingang van 8 december 2010 ligt in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis, gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het door de gemeenteraad op 25 november 2010 vastgestelde bestemmingsplan De Binnenhof. Het plangebied ligt tussen de Colijnstraat, Schaepmanlaan en De Savornin Lohmanstraat. Het bestemmingsplan beoogt te voorzien in het revitaliseren van de openbare ruimte en het appartementengebouw, de verbouw van de bestaande supermarkt tot kleinere winkels en de nieuwbouw van een supermarkt met daarboven appartementen.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wijzigingen doorgevoerd op de plankaart, de voorschriften en de toelichting. De wijzigingen zijn onder andere aangebracht naar aanleiding van de ingekomen zienswijzen. Daarnaast is het noodzakelijk gebleken om ambtshalve wijzigingen aan te brengen. Voor een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar het raadsbesluit, de nota van zienswijzen en het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan.

Gedurende bovengenoemde termijn kan degene die tijdig zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, alsmede een ieder tegen wijzigingen ten opzichte van het ontwerp, bij Gedeputeerde Staten van Gelderland schriftelijk of mondeling bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan. Schriftelijke bedenkingen moet men richten aan Gedeputeerde Staten van Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Fax: (026) 359 94 80. Per e-mail kan dit enkel via: post@gelderland.nl. Degene die van de mogelijkheid wil gebruikmaken om mondelinge bedenkingen in te brengen, kan tijdens werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur contact opnemen met het secretariaat van de afdeling TALO, telefoonnummer (026) 359 87 59. Nadere informatie via doorkiesnummer (0341) 25 92 45.

Naar boven