Ontwerpbestemmingsplan Siddeburen, De Weerterij

Er is een ontwerpbestemmingsplan ‘Siddeburen, De Weerterij’ opgesteld. Dit plan omvat de ontwikkeling van woningbouw voor het gebied ten zuiden van de kern Siddeburen, globaal gevormd door de provinciale weg N387, de woningbouw op locatie Traas, de woningbouw aan de zijlaantjes van de Hoofdweg en de begraafplaats met laan. De Stichting woningbouw Slochteren heeft het voornemen een wooncentrum met 24 zorgwoningen voor gehandicapten (ter vervanging van De Deel), 34 zorgappartementen voor ouderen, 14 twee-onder-een-kapwoningen (levensloopbestendig) en 18 vrijstaande woningen te realiseren.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 9 december 2010 tot en met 19 januari 2011 in het publiekscentrum van het gemeentehuis (Hoofdweg 10a te Slochteren). Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Wonen – Ruimtelijke Ordening – Bestemmingsplannen en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.bp00015-0302on.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Slochteren, postbus 13, 9620 AA Slochteren onder vermelding van NL.IMRO.0040.bp00015-0302on. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw J.F. Smit-Göttgens.

Naar boven