Herstel bekendmaking terinzagelegging projectbesluit Openbare ruimte Bellesloot te De Rijp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken ter voldoening aan het bepaalde in afdeling 3.3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het projectbesluit ‘Openbare ruimte Bellesloot te De Rijp’ ongewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit d.d. 7 mei 2009.

Het projectbesluit ‘Openbare ruimte Bellesloot te De Rijp’, betreft de herinrichting van de openbare ruimte van de Bellesloot in De Rijp. Het projectbesluit geeft regels voor het gebruik en de bebouwingsmogelijkheden van de percelen binnen het plangebied. Het projectbesluit ligt op grond van afdeling 3.3 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf woensdag 8 december 2010, gedurende 6 weken, ter inzage op het gemeentehuis van Graft-De Rijp. Dit is tot en met 19 januari 2011. U kunt het ontwerp inzien op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en ’s middags op afspraak tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Ook is het plan te bekijken via de website van de gemeente www.graftderijp.nl.

Deze publicatie dient als herstel van de publicatie van 5 juni 2009 over hetzelfde projectbesluit. Inhoudelijk zijn er geen wijzingen. Het herstel omvat uitsluitend onderhavige publicatie en de daarbij behorende terinzagelegging.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Alkmaar, Sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten:

  • a. naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden waarop het beroepschrift rust.

Bij een beroepschrift wordt zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft, overlegd.

Eerder ingediende beroepsschriften zullen in de procedure worden meegenomen en hoeven daarom niet opnieuw ingediend te worden.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u wel de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar, Kruseman van Eltenweg 2, 1817 BC te Alkmaar, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep hebt gemaakt.

Naar boven