Vaststelling planwijziging Zuidzijde 74

Burgemeester en wethouders van Bodegraven maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij in de vergadering van 23 november 2010 het wijzigingsplan ‘Zuidzijde 74, Bodegraven’ hebben vastgesteld. Dit plan heeft betrekking op een wijziging van de agrarische bestemming naar een bestemming voor wonen en bedrijven.

Het wijzigingsplan ‘Zuidzijde 74 Bodegraven’ is vanaf 3 december 2010, gedurende zes weken (derhalve tot en met 13 januari 2011) op de volgende wijzen te raadplegen:

  • digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.bodegraven.nl onder de rubriek `projecten en bestemmingsplannen’;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) tijdens de openingsuren in het gemeentehuis.

Tegen dit vastgestelde wijzigingsplan is beroep mogelijk. Dit kan tot 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het wijzigingsplan ter inzage is gelegd, dus op 4 december 2010. De beroepstermijn loopt tot en met 14 januari 2011. NB: van 27 tot en met 31 december 2010 is het gemeentehuis gesloten.

Het beroep dient ingesteld te worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State te Den Haag, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend en door die belanghebbenden die aannemelijk kunnen maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend. Het Wijzigingsplan treedt dan pas in werking, nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven