Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan Assen Noord – ‘’t Anker’

Periode terinzagelegging

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) en artikel 22 van het bestemmingsplan Assen-Noord, het ontwerpwijzigingsplan ‘’t Anker’ ter inzage ligt vanaf 2 december 2010 gedurende zes weken, bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33 te Assen. Daarnaast wordt het ontwerpwijzigingsplan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inhoud

In het onherroepelijke bestemmingsplan ‘Assen-Noord’ geldt een wijzigingsbevoegdheid voor het gebied direct ten oosten van het verzorgingstehuis ‘De Wijde Blik’, inclusief het gebied waar de kerk ‘’t Anker’ was gevestigd aan de van Heuven Goedhartlaan in de wijk Lariks. Volgens deze bevoegdheid is het mogelijk de geldende bestemmingen te wijzigen in ‘Woondoeleinden’ of ‘Woondoeleinden – Appartementen’.

Het wijzigingsplan biedt het kader voor een appartementencomplex van 59 woningen met bijbehorende bergingen en parkeervoorzieningen.

Informatieavond

Er wordt een informatieavond gehouden over dit plan. De datum, tijd en plaats worden binnenkort bekend gemaakt via de gemeentepagina’s ‘Berichten van de Brink’ in de huis-aan-huiskrant ‘Het Gezinsblad’. U krijgt deze avond informatie over de inhoud, het wijzigingsplan en de procedure.

Zienswijze

Met ingang van 2 december 2010 worden belanghebbenden gedurende zes weken in de gelegenheid gesteld schriftelijk of mondeling zienswijzen in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 860, 9400 AW Assen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente Assen, telefoon 0592-366911.

Naar boven