Wijzigingsplan Dr Bouwdijkstraat 2010 vastgesteld (binnenplanse wijziging van bestemmingsplan Dorpskern)

Het College van burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maakt bekend, dat zij op 23 november 2010 het wijzigingsplan Dr Bouwdijkstraat 2010 heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan Dr Bouwdijkstraat 2010 wijzigt de bestemming van enkele gronden in de Dorpskern in de bestemming Verkeer-Verblijfsgebied. Bij vaststelling van het Bestemmingsplan Dorpskern is de bevoegdheid voor deze bestemmingswijziging onder voorwaarden aan het college van B&W verleend.

Het wijzigingsplan ligt vanaf 2 december 2010 tot en met 12 januari 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis Zoeterwoude Noordbuurtseweg 27 te Zoeterwoude (geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur). Gedurende de termijn van terinzagelegging (beroepstermijn) kan een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend tegen de vaststelling van het bestemmingsplan, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijze niet toe in staat waren geweest, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voornoemde stukken zijn tevens digitaal raadpleegbaar en downloadbaar via de website van de gemeente (www.zoeterwoude.nl) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor een nadere toelichting kunt u contact opnemen met Petros Ceelen, telefoon 071-5806 393.

Naar boven