Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Geldersedijk 22 en aanverwante ontwerpomgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Dirksland maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 6 december 2010 gedurende zes weken (dus tot en met 16 januari 2011) voor eenieder ter inzage ligt: het ontwerpbestemmingsplan Geldersedijk 22 inclusief de aanverwante gecoördineerde ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen van een verzamelgebouw voor de huisvesting van een fysiotherapie en een kantoor aan de Geldersedijk 22.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van een gebouw waarin een praktijk voor fysiotherapie en een kantoor gehuisvest worden.

Met de gelijktijdige terinzagelegging wordt toepassing gegeven aan de coördinatieregeling van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening. Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De aanvrager heeft naast het verzoek om de wijziging van het geldende bestemmingsplan ook gevraagd de bouwaanvraag voor het oprichten van een praktijk voor fysiotherapie en een kantoor gecoördineerd te behandelen.

Het ontwerpbestemmingsplan (bestaande uit een toelichting, regels, verbeelding en bijlagen) en de ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen liggen met ingang van 6 december 2010 gedurende bovengenoemde periode op werkdagen ter inzage op het gemeentehuis, Voorstraat 15 te Dirksland. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning zijn in pdf formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website: www.dirksland.nl

Vanaf 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan het rechtsgeldige bestemmingsplan. U kunt het digitale bestemmingsplan ‘Geldersedijk 22’ bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad. (postbus 10, 3247 ZG te Dirksland). Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via de sector ruimtelijke zaken via telefoonnummer (0187) 60 80 80.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen bij burgemeester en wethouders kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van B&W van Dirksland, Postbus 10, 3247 ZG te Dirksland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Trouwborst van de sector Ruimtelijke Zaken, tel. 0187-60 80 80.

Naar boven