Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Rioolseweg 2

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 2 december 2010 voor eenieder gedurende zes weken (tot en met 14 januari 2011) het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening bestemmingsplan Buitengebied, Rioolseweg 2’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de omzetting van het agrarische bouwperceel Rioolseweg 2 in de bestemming ‘Wonen’ alsmede het gebruik van het voormalige agrarische bedrijfsgebouw voor statische opslag.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven → Ruimtelijke plannen → Herziening bestemmingsplan Buitengebied Rioolseweg 2. U treft dan de stukken aan in pdf-bestand. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl De bronbestanden treft u aan op:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ettenleur&striVersion=STRI2008

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur (o.v.v. ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Rioolseweg 2’). Indien u een nadere toelichting wenst of een mondelinge zienswijze wilt indienen, kunt u contact opnemen met de afdeling Gebiedsontwikkeling (076 5024377).

Etten-Leur, 1 december 2010

Naar boven