Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan dorpskernen van Graafstroom

Burgemeester en wethouders van Graafstroom maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor de dorpskernen van Graafstroom. Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke website www.graafstroom.nl

Voor de dorpskernen van Graafstroom gelden momenteel zes bestemmingsplannen. Er wordt nu één bestemming gemaakt voor de dorpskernen. Het plangebied voor dit bestemmingsplan omvat de door de rode bebouwingscontour uit het Streekplan Zuid-Holland Oost begrensde dorpskernen van Graafstroom, te weten Bleskensgraaf, Gijbeland, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas en Wijngaarden. De bestaande bedrijventerreinen maken ook onderdeel uit van het plangebied.

Het plan zal in het kader van de voorbereiding worden voorgelegd aan de wettelijke en maatschappelijke overlegpartners. Zij worden gedurende zes weken in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over ons voornemen.

Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat er op dit moment geen stukken terinzageliggen en dat er geen gelegenheid wordt gegeven tot inspraak.

Nadien zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Tijdens de terinzageligging bestaat voor eenieder de gelegenheid tot het indienen van zienswijzen. Hieraf zal vooraf kennis worden gegeven in ‘Het Kontakt’, de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Bleskensgraaf, 2 december 2010

Burgemeester en wethouder van Graafstroom.

Naar boven