Voorbereidingsbestemmingsplan Gijbelandsedijk

Burgemeester en wethouders van Graafstroom maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor de percelen aan de Gijbelandsedijk 11a, 12 en 12a te Brandwijk. Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke website www.graafstroom.nl

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat het perceel juridisch planologisch zal worden gesplitst, zodat er twee delen komen te bestaan. Het westelijke perceel zal worden bestemd voor Agrarische doeleinden met waarden’. Hierdoor kan één agrarische bedrijfswoning worden gerealiseerd. Het oostelijk gelegen perceel zal worden bestemd voor ‘Wonen’, met een maximaal aantal wooneenheden van twee.

Het plan zal in het kader van de voorbereiding worden voorgelegd aan de wettelijke overlegpartners. Zij worden gedurende zes weken in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over ons voornemen.

Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat er op dit moment geen stukken ter inzage liggen en dat er geen gelegenheid wordt gegeven tot inspraak.

Te zijner tijd zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Tijdens de ter inzage ligging bestaat voor eenieder de gelegenheid tot het indienen van zienswijzen. Hieraf zal vooraf kennis worden gegeven in ‘Het Kontakt’, de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Bleskensgraaf, 2 december 2010

Burgemeester en wethouder van Graafstroom.

Naar boven