Ontwerpbestemmingsplan Zieuwent bebouwde kom herziening 3 Dorpsstraat 23

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan, met ingang van 3 december 2010 voor eenieder ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming Detailhandel in de bestemming Gemengd voor het perceel Dorpsstraat 23 te Zieuwent. Dit bestemmingsplan maakt geen bouwplan als bedoeld in artikel 6.12 van het Besluit ruimtelijke ordening mogelijk. Een exploitatieplan is daardoor niet noodzakelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 3 december 2010 gedurende 6 weken ter inzage dus tot en met 13 januari 2010. Het plan kan vanaf 3 december oktober 2010 worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde, en in de Gemeentelijke ServicePunten in de openbare bibliotheken, Dijkstraat 2a te Lichtenvoorde, en Het Heydenrijck 1 te Groenlo. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, vanaf 3 december digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl) of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393478), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven