Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Kadebuurt, Kort Haarlem, Gouda Oost

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Kadebuurt, Kort Haarlem, Gouda Oost ter inzage zullen leggen. Voor het grootste deel van het plangebied is een bestemmingsregeling opgenomen die beoogt een evenwicht te creëren tussen behoud van bestaande ruimtelijke kwaliteiten en het bieden van bouw- en gebruiksmogelijkheden. Tevens wordt een aantal herontwikkelingen mogelijk gemaakt in Gouda Oost en in de Jan Verzwollezone (direct ten oosten van de Fluwelensingel).

Het ontwerpbestemmingsplan Kadebuurt, Kort Haarlem, Gouda Oost ligt van 2 december 2010 tot en met 12 januari 2011 voor eenieder ter inzage tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen/downloaden op de website van de gemeente Gouda www.gouda.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0513.1000BPKKG-OB03.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Kadebuurt, Kort Haarlem, Gouda Oost. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeenteraad, ter attentie van de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer B. Grisnich, (0182) 588 963.

Gouda, 1 december 2010

Naar boven