Bestemmingsplan Dieren-Noord, schoolterrein Admiraal Helfrichlaan

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan 'Dieren-Noord, schoolterrein Admiraal Helfrichlaan' op 23 november 2010 ongewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het schoolterrein van de basisscholen De Vlinder en De Akker aan de Admiraal Helfrichlaan. Het betreft een uitbreiding van het bestaande gebouw aan de kant van de Admiraal Helfrichlaan en aan de westkant van het bestaande gebouw.

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken van 2 december 2010 tot en met 12 januari 2011 ter inzage in het gemeentehuis bij het publieksbureau te De Steeg en in het servicecentrum Dieren aan het Ericaplein 5-a te Dieren.

Het publieksbureau is geopend op maandag t/m donderdag van 08.30 tot 15.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Ook is het publieksbureau geopend op de dinsdagavond van 17.30 tot 20.00 uur.

U kunt het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0275.BPDN3-0003

De bronbestanden kunt u langs elektronische weg verkrijgen:

http://ftp.rheden.nl/~ruimtelijkeplannen/NL.IMRO.0275.BPDN3-0003

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad of een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tegen de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht kan een ieder gedurende die termijn beroep instellen. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 13 januari 2011, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

De Steeg, 1 december 2010

Naar boven