Ontwerpbestemmingsplan Middenweg 455

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Middenweg 455 ter inzage ligt.

Bedoeling van het bestemmingsplan

Aan de Middenweg 455 staat momenteel een agrarisch bedrijf met bedrijfswoning. Er is een verzoek ingediend om het agrarisch bedrijf te vernieuwen en te vergroten. Stedenbouwkundig is daar geen bezwaar tegen. Het geldende bestemmingsplan staat dit niet toe, omdat het perceel de bestemming ‘bedrijven’ heeft in verband met de komst van het bedrijventerrein ‘De Vork’. Ten behoeve van dit bouwplan dient het bestemmingsplan te worden herzien.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 2 december 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Het plan is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoekt u daarbij op ‘bestemmingsplannen’ onder het kopje ‘naam’ op: Middenweg 455.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn/haar zienswijze over het ontwerpplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze wordt u verzocht vooraf contact op te nemen met mevrouw S. Smit-Praat, via telefoonnummer (072) 575 52 14.

Heerhugowaard, 1 december 2010

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven