Ontwerpbouwvergunning en ontwerpprojectbesluit Kaldenbroek te Lottum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat er een verzoek om reguliere bouwvergunning met toepassing van een projectbesluit is ontvangen van:

Stichting Limburgs Landschap, Rijksstraatweg 1, 5944 ZG Arcen om een vergunning tot:

  • het wijzigen van de functie van de huidige woning naar een tweede vakantieappartement;

  • het wijzigen van de functie van het huidige atelier naar woning;

  • het wijzigen van de functie van de schaapskooi naar een cursusruimte, vakantieappartement met bijbehorende kleinschalige horeca (theeterras);

  • met alle bijbehorende (ver)bouwwerkzaamheden,

op het perceel kadastraal bekend gemeente Grubbenvorst, sectie K, nummer 581 en 582, plaatselijk bekend als Kaldenbroek 1 te Lottum.

Wij zijn voornemens medewerking te verlenen aan de realisatie van dit voornemen door het nemen van een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken van 3 december 2010 t/m 13 januari 2011, gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst (tijdens kantooruren).

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 3 december 2010 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze periode van zes weken kunnen ten aanzien van het ontwerpbesluit tot het nemen van een projectbesluit en tot verlening van reguliere bouwvergunning mondeling of schriftelijk gemotiveerd zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst.

Horst, 2 december 2010

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven