Start terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Mr.Aafjesschool, Meteren’

Met ingang van vrijdag 3 december 2010 ligt bij het Klantencontactcentrum voor zes weken ter inzage:

  • het ontwerp van het bestemmingsplan ‘bestemmingsplan Mr.Aafjesschool, Meteren’ De planstukken zijn tevens te raadplegen op de website: www.geldermalsen.nl → projecten → Meteren → bestemmingsplan Mr.Aafjesschool, Meteren

Toelichting

Stichting Fluvium heeft een verzoek ingediend voor het oprichten van een gebouw voor het huisvesten van de Mr.Aafjesschool en de buitenschoolse opvang aan de J.H.Lievense – van Herwaardenstraat 2 te Meteren. Het oprichten van dit gebouw is noodzakelijk vanwege ruimtegebrek en de slechte kwaliteit van de huidige noodlokalen van de Mr.Aafjesschool. Het is de bedoeling dat de vijf noodlokalen worden verwijderd en dat op dezelfde locatie in twee bouwlagen totaal tien semi-permanente lokalen worden gerealiseerd.

Het oprichten van het gebouw is slechts mogelijk middels het voeren van een bestemmingsplanprocedure. Middels het bestemmingsplan ‘Mr.Aafjesschool, Meteren’ wordt het oprichten van het gebouw mogelijk gemaakt.

Reageren

Gedurende de inzagentermijn t/m 13 januari 2011, kan iedereen een schriftelijke reactie sturen naar het college van B&W. Zie zienswijze, bezwaar & beroep. Indien u een mondelinge reactie wilt geven, dan moet u hiervoor uiterlijk 3 januari 2011, tijdens kantoortijden op maandag, woensdag en donderdag, een afspraak maken met mevr. I.Broekmans, tel. (0345) 586611.

Naar boven