Voornemen verlenen projectbesluit en bouwvergunning nieuw scoutinggebouw Pius XII

Burgemeester en Wethouders van Landgraaf maken bekend dat een bouwaanvraag is ingediend, welke aanvraag tevens een verzoek is tot het nemen van een projectbesluit, ten behoeve van de realisatie van een nieuw scoutinggebouw ten behoeve van Scouting Pius XII aan de Kakertsweg 85 te Landgraaf. De locatie is kadastraal bekend als Gemeente Schaesberg, sectie E, nummers 2223 (gedeeltelijk) en 2226 (gedeeltelijk). Het bouwplan is in strijd met het vigerende bestemmingsplan 'Hoofdzakenplan'. Teneinde deze strijdigheid op te heffen bestaat het voornemen om met toepassing van artikel 3.10 en 3.11 Wet ruimtelijke ordening een aan een bestemmingsplan voorafgaand projectbesluit te nemen en om een bouwvergunning te verlenen voor het oprichten van een nieuw scoutinggebouw.

Het ontwerp van het te nemen projectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken (waaronder de ruimtelijke onderbouwing) liggen met ingang van 2 december 2010 gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage bij de balie Grondgebied, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. U kunt de stukken ook raadplegen via www.landgraaf.nl/beleidsstukken/bestemmingsplannen. Het ontwerpprojectbesluit is ook via de landelijke website raadpleegbaar: www.ruimtelijkeplannen.nl (de versie op deze site is de juridisch bindende versie).

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijzen tegen het ontwerpprojectbesluit en tegen de ontwerpbouwvergunning bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf, indienen. Gelieve in de zienswijze vermelden waartegen de zienswijze gericht is. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan gedurende de bovengenoemde termijn een afspraak gemaakt worden met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling te bereiken op tel: 045-5695239.

Naar boven