Plaatsen van twee garages aan de Drecht 1A en 1B te Genemuiden

In verband met het doelmatig gebruiken van de gronden op de percelen Drecht 1A en 1B wordt, middels een gedoogbesluit, de mogelijkheid geboden om de als erf (zonder bebouwingsmogelijkheden) bestemde gronden ruimer te gebruiken.

Gezien de stedenbouwkundige opzet van de (directe) omgeving is de toevoeging van twee garages niet ongewenst. Het college meent dat het verdedigbaar is om vooruitlopend op een herziening van het bestemmingsplan de garages te realiseren op de bestemming woondoeleinden. Het besluit met bijlagen ligt vanaf 2 december 2010 tot 13 januari 2011 ter inzage in het gemeentehuis in Hasselt.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college kenbaar hebben gemaakt of redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen tegen dit besluit op grond van artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien onverwijlde spoed en de betrokken belangen dat eisen kan degene die beroep instelt, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank schriftelijk verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden meegestuurd. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven