Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Alphen-Chaam 2010, partiële wijziging Ballemanseweg 7’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij besloten hebben op grond van artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 4.6.5 van het bestemmingsplan Buitengebied Alphen-Chaam 2010, dit bestemmingsplan te wijzigen ten aanzien van het perceel aan de Ballemanseweg 7 te Galder. De planwijziging heeft ten doel om de agrarische bedrijfsbestemming te wijzigen in een woonbestemming.

Het besluit en andere relevante stukken liggen met ingang van 7 december 2010 tot en met 17 januari 2011 voor eenieder ter inzage tijdens werkdagen ter inzage bij de frontoffice in het gemeentekantoor te Alphen, van 9.00 tot 12.30 uur en op afspraak. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.alphen-chaam.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling tevens worden verzocht een voorlopige voorziening (schorsing) te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven