Projectbesluit Schoolweg 146, Venlo

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het volgende projectbesluit heeft verleend:

  • Venlo, Schoolweg 146, realiseren van een woning en kantoor, kadastraal bekend als Venlo, sectie A nr. 5149 (20100029)

Inzage

De bekendmaking van dit besluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad De Trompetter/E-3 journaal Venlo–Helden , op de gemeentelijke website (www.venlo.nl, rubriek Actueel, officiële bekendmakingen) en in de Staatscourant.

Het besluit en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 2 december 2010 tot en met woensdag 12 januari 2011 (gedurende zes weken) van 09.00 uur tot 14:00 uur voor een ieder ter inzage bij het loket Bouwen en verbouwen in de Stadswinkel, Prinsessensingel 30 in Venlo. Het projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen ook als pdf-bestand via de gemeentelijke website worden gedownload.

Het digitale plan kan tevens worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL. Imro. 0983.PJB2010013SCH146-VG01

Beroep

Een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, kan binnen 6 weken na de dag waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd, rechtstreeks beroep instellen bij de rechtbank Roermond. Sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken de voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven