Ontwerpbestemmingsplan ‘Oerle-Zuid’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 3 december 2010 tot en met 13 januari 2011 het onderstaande bestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is te raadplegen via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.0861.011300OERLEZUID-0305 en www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’.

Naam

Bestemmingsplan ‘Oerle-Zuid, eerste fase Zilverackers’

Omschrijving

Het bestemmingsplan ‘Oerle-Zuid, eerste fase Zilverackers’ voorziet in de ontwikkeling van ongeveer 300 woningen en een zorgsteunpunt en de aanleg van de zogenaamde verlengde Heerbaan in een gebied ten zuiden van de kern Oerle.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw M. Yücesan-van Drunen, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 040-2584398 (bereikbaar op maandagochtend, woensdagochtend, donderdag en vrijdag).

Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Veldhoven, 1 december 2010

Naar boven