Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 1994 – Keutenberg 7a te Schin op Geul’

Burgemeester en wethouders van Valkenburg a/d Geul maken bekend dat vanaf donderdag 2 december 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 1994 – Keutenberg 7a’ te Schin op Geul. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het geheel vernieuwen en beperkt uitbreiden van een bestaande vakantiewoning.

Inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0994.2010BP008-ON01 of via de gemeentelijke website www.valkenburg.nl onder het menu Wonen en Leven/Ruimtelijke Plannen.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens kantooruren worden ingezien op de afdeling Bouwen en Wonen (043-6099 290), Geneindestraat 4 te Valkenburg. Hier kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen ten aanzien van het ontwerp indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 998, 6300 AZ Valkenburg a/d Geul, onder vermelding van ‘zienswijze over ontwerpbestemmingsplan ‘Keutenberg 7a’’. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en de redenen van de zienswijze. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer Brouns, telefoonnummer 043-6099 290 (aanwezig maandag tot en met woensdag).

Naar boven