Ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkweg Oost 173’

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend dat zij hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkweg Oost 173’. Dit ontwerpbestemmingsplan heeft als tweedelig doel om op deze locatie een voetencentrum mogelijk te maken waarbij de functiewijziging verandert van ‘winkel’, ‘weg’ en ‘tuin’ naar ‘gemengde doeleinden’. Het pand verkeert in een bouwtechnische slechte staat waardoor er gekozen is voor een gehele nieuwbouw van het voorste deel van het pand en een gedeeltelijke verandering en vernieuwing van het achterste gedeelte.

Onder verwijzing naar afdeling 3.2 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) brengen wij ter kennis dat met ingang van 2 december 2010, gedurende 6 weken (tot en met 12 januari 2011), het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkweg Oost 173’ ter inzage ligt bij de Publieksbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Waddinxveen, geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 21.00 uur. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl, en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kan eenieder op grond van afdeling 3.2 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Afdeling Strategie en Beleidsontwikkeling op telefoonnummer 0182-624508.

Waddinxveen, 1 december 2010

Naar boven