Tervisielegging ontwerpprojectbesluit Vondelstraat 53

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West maakt het voornemen bekend om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren ten aanzien van het bestemmingsplan ‘Oud-West’.

Dit projectbesluit maakt een bestemmingswijziging mogelijk waardoor het gehele pand aan de Vondelstraat 53 als woning gebruikt kan worden. Het plangebied behelst uitsluitend het pand aan de Vondelstraat 53. Het ontwerpbesluit, de bouwaanvraag en bijbehorende stukken liggen met ingang van 1 december 2010 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij het Vergunningenloket in het Stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250. Het stadsdeelkantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Ook kunt u het ontwerpprojectbesluit digitaal bekijken op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de voormelde termijn van terinzagelegging kan door eenieder schriftelijk zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het stadsdeel West, Postbus 57239, postcode 1040 BC Amsterdam. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij het besluit van het dagelijks bestuur over de vaststelling van het projectbesluit.

Voor vragen kunt u zich wenden tot dhr. M. Zwaagman (020-2530173) of via e-mail m.zwaagman@west.amsterdam.nl.

Naar boven