Vaststelling projectbesluit. Uitbreiding winkel en bouw zorgappartementen aan de Voorstad 5–11 in Borculo

Op 24 november 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om een projectbesluit vast te stellen. In dit projectbesluit staat dat op de percelen Voorstad 5 tot en met 11 in Borculo 14 zorgappartementen mogen worden gebouwd en de bestaande meubelwinkel (Barink Wonen) mag uitbreiden. De zorgappartementen vervangen de winkel aan de Voorstad 9 en 11. De meubelwinkel aan de Voorstad 5–7 gaat uitbreiden met in totaal ongeveer 500 m2. Hiervan komt ruim 350 m2 op de verdieping.

Het projectbesluit ligt vanaf 1 december 2010 met de bijlagen ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Een belanghebbende kan vanaf 2 december 2010 tot en met 12 januari 2011 tegen het projectbesluit beroep instellen bij de Arrondissementsrechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE in Zutphen.

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij het college van burgemeester en wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpprojectbesluit en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Het projectbesluit treedt in werking op 13 januari 2011, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen nadat hij in beroep is gegaan. Deze publicatie, het projectbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven