stcrt-2010-1898-001.png Vastgesteld projectbesluit locatie Molenvaart 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Brunssum maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat in de collegevergadering van 2 februari 2010 het projectbesluit ‘Molenvaart 1’ gewijzigd is vastgesteld. De wijziging betreft het toevoegen van voorwaarden op het gebied van archeologie.

Het projectbesluit ziet op het opsplitsen van onderhavig perceel in 3 bedrijfskavels waarbij de op het perceel gelegen woning zal worden geamoveerd en ter plaatse slechts nog bedrijfsdoeleinden mogen plaatsvinden. Het projectbesluit wordt opgenomen in het nieuwe bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Haefland/Molenvaart’ welke medio 2010 zal worden vastgesteld.

Het projectbesluit ligt met ingang van 11 februari 2010 gedurende zes weken voor eenieder gedurende de openingstijden ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen van de Gemeentewinkel, op de begane grond van het Bestuurscentrum (Lindeplein 1).

Tevens kan het projectbesluit worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.brunssum.nl onder het kopje ‘Stad en leefomgeving’, daarna ‘Ruimtelijke ordening’ en dan ‘Bestemmingsplannen’.

Gedurende de terinzagetermijn (vanaf 11 februari 2010 t/m 24 maart 2010) kan tegen het projectbesluit beroep worden ingesteld door

  • belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen;

  • belanghebbenden, alleen voor zover het betreft de wijzigingen die bij de vaststelling in het projectbesluit zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet binnen de aangegeven termijn worden ingediend bij de rechtbank te Maastricht, sector Bestuursrecht (Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht).

Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

  • a. naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld;

  • d. de gronden van het beroep.

Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank te Maastricht worden verzocht een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) te treffen, indien onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

Hoe u precies beroep kunt instellen tegen deze beslissing kunt u lezen in de folder ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’, die u kunt aanvragen bij het onderdeel Voorlichting, tel. 045-5278633.

Brunssum, 10 februari 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Brunssum.

Naar boven