Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Steenbrugge, 1e partiële herziening en ongewijzigde vaststelling exploitatieplan Steenbrugge, 1e herziening

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 2 december 2010 tot en met 12 januari 2011 voor eenieder ter inzage ligt, naast het raadsbesluit van 10 november 2010 (kenmerk: 436777) zelf, het bij dit raadsbesluit vastgestelde:

  • bestemmingsplan Steenbrugge, 1e partiële herziening;

  • exploitatieplan Steenbrugge, 1e herziening.

Op dit project is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen en dat deze na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld.

Door de herziening van het op 7 juli 2010 vastgestelde bestemmingsplan Steenbrugge en exploitatieplan Steenbrugge worden deze plannen in overeenstemming gebracht met het op 7 juli 2010 vastgestelde beleid (doelgroepenverordening). Hierin wordt de categorie ‘middelduur hoog’ aangepast naar ‘middelduur’, ‘middelduur laag’ wordt ‘sociale koop hoog’ en ‘sociale koop’ wordt ‘sociale koop laag’.

Ongewijzigde vaststelling bestemmings- en exploitatieplan

Nu sprake is van een ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan is hiervan, is ingevolge artikel 3.8 lid 4 Wro, geen mededeling gedaan aan Gedeputeerde Staten van Overijssel en aan de Inspectie Vrom.

Het bestemmingsplan kunt u inzien op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op de gemeentelijke website (www.deventer.nl/bestemmingsplannen) kunt u eveneens het exploitatieplan behorende bij het besluit (kenmerk: 436777) inzien.

Ook kunt u het bestemmingsplan en exploitatieplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70, in de wijkwinkel/bibliotheek Keizerslanden (Graaf Florisstraat 3) en in de Openbare Bibliotheek te Diepenveen (Burgemeester Crommelinlaan 1).

Belanghebbende die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Steenbrugge, 1e partiële herziening en/of ontwerpexploitatieplan Steenbrugge, 1e herziening aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven