Vastgesteld bestemmingsplan ‘1e herziening van het bestemmingsplan Dubbeldam’

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het vastgestelde bestemmingsplan ‘1e herziening van het bestemmingsplan Dubbeldam’ (NL.IMRO.0505.BP162Herzdubbeldam-3101) met bijbehorende stukken met ingang van 2 december 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de volgende locaties:

  • 1. Realiseren van twintig woningen met maatschappelijke zorg aan de Nijhofflaan 57 (locatie de Schuur);

  • 2. Bouwen van een woning aan de Haaswijkweg-Oost 9a;

  • 3. Vergroten van het bouwvlak en verhogen van de bouwhoogte bij De Hoop, Haaswijkweg-Oost 14.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad een wijziging aangebracht in het ontwerp. Het aanvankelijk opgenomen artikel over procedureregels is als gevolg van de inwerkingtreding van de Wabo geschrapt.

Tegen deze wijziging kan eenieder gedurende de termijn van de terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 13 januari 2011. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Dordrecht, 1 december 2010

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven