Vastgestelde bestemmingsplan ‘Delfzijl-Landstraat 47’

De gemeenteraad heeft op 18 november 2010 het bestemmingsplan ‘Delfzijl-Landstraat 47’ vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Delfzijl – Landstraat 47’ is voor de herontwikkeling van de percelen Landstraat 47 en Oranjestraat 5 te Delfzijl. Het realiseren van een gebouw met daarin een winkelruimte op de begane grond en daarboven vier appartementen verdeeld over twee lagen. Het bouwplan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Centrum – De Vennen’.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen van 2 december 2010 tot en met 12 januari 2011 ter inzage in het gemeentehuis waar u zich kunt melden bij de centrale balie en in de openbare bibliotheek aan de Oude Schans 23 te Delfzijl. Het plan met plannummer NL.IMRO.0010.16BP9934BJ47-VG01 kunt u ook inzien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’.

Beroep

Tijdens deze termijn kan tegen het raadsbesluit uitsluitend beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die redelijkerwijs niet verweten kan worden, dat zij niet tijdig een zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, omdat tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren zijn gebracht en het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd is vastgesteld.

Het beroep stuurt u naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het raadsbesluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Delfzijl, 1 december 2010

Naar boven