Ontwerpbestemmingsplan ‘Sint Nicolaasga-Kerkstraat 12’

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sint Nicolaasga-Kerkstraat 12’ met bijbehorende stukken en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met ingang van 3 december 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage liggen bij de centrale balie van het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure. Bovengenoemde stukken zijn tevens digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan bevat een nieuwe planologisch-juridische regeling voor het perceel Kerkstraat 12 te Sint Nicolaasga en maakt een uitbreiding van de bestaande begraafplaats mogelijk.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk (Postbus 101, 8500 AC Joure);

  • per e-mail (info@skarsterlan.nl) o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Snikzwaag-Leeuwarderweg 10 (appartementen)’;

  • mondeling op afspraak met een medewerker van de afdeling Vergunningen via het Afsprakenbureau, tel.: (0513) 481 325. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Joure, 1 december 2010

Naar boven