Twijzel - Egypte 7 (ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning)

Wij maken bekend dat vanaf 1 december 2010 tot en met 11 januari 2011, het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor de realisatie van een bedrijfswoning en een bedrijfsgebouw ten behoeve van de wijngaard aan de Egypte 7 te Twijzel, ter inzage liggen.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken en de ontwerpbouwvergunning kunt u inzien:

  • bij de afdeling Ruimte op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

  • via een link op onze website www.achtkarspelen.nl (Informatie over → Leefomgeving en wonen → Ruimtelijke plannen) naar www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de bovengenoemde termijn kunt u uw zienswijze kenbaar maken. Dit kan per brief, e-mail of mondeling (op afspraak). Uw brief of e-mail moet voorzien zijn van uw naam, adres en woonplaats en een motivering van de zienswijze.

Brief: Een zienswijze per brief kunt u kunt sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Achtkarspelen, Postbus 2, 9285 ZV Buitenpost.

E-mail: Een zienswijze per e-mail kunt u mailen naar gemeente@achtkarspelen.nl

Mondeling: Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u om voor 17 december 2010 een afspraak te maken.

Afspraak maken of meer informatie

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met G. Klont van de afdeling Ruimte. U kunt hem bereiken via het telefoonnummer (0511) 54 81 13.

Buitenpost, 30 november 2010

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,

T.J. van der Zwan,

burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven