Vastgesteld projectbesluit en verleende bouwvergunning 1e fase ‘Kerkpad ZZ naast nr. 76’

Burgemeester en wethouders van Soest maken bekend dat een projectbesluit is genomen op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en bouwvergunning 1e fase is verleend voor de bouw van een dubbel woonhuis op het perceel Kerkpad ZZ naast nr. 76 te Soest.

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning 1e fase met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 25 november 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest. Het loket is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur–13.00 uur en op donderdag tussen 08.30–20.00 uur en bij Idea, kunstcentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest, alsmede bij bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

U kunt de stukken digitaal raadplegen op:www.soest.nl/bestemmingsplannen (Projectbesluiten).

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig zienswijzen hebben ingediend, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen gedurende de termijn van inzage tegen dit projectbesluit en de bouwvergunning 1e fase een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na het verstrijken van de beroepstermijn. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht (Sector bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht), treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Naar boven