Vastgesteld Wijzigingsplan De Vaart I, II en III, Bolderweg 50, Almere Buiten ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in de vergadering van 16 november 2010 het Wijzigingsplan De Vaart I, II en III, Bolderweg 50 ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan hebben vastgesteld. Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van maandag 29 november 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage (tot en met 10 januari 2011).

Wat houdt het plan in?

In het wijzigingsplan is de medebestemming koopjeshal verwijderd van het perceel Bolderweg 50 in Almere Buiten. Op dit perceel waren voorheen de Koopjesmarkt Almere en later de Flevo Bazaar gevestigd. De geldende bestemming Bedrijfsdoeleinden II van het perceel blijft gehandhaafd.

Tegen het ontwerp van het plan zijn binnen de daarvoor geldende termijn geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders ingediend. Ook hebben burgemeester en wethouders bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze (op tijd) in te dienen, beroep instellen.

Hoe kunt u reageren?

Van maandag 29 november 2010 tot en met maandag 10 januari 2011 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, o.v.v. beroepschrift Wijzigingsplan De Vaart I, II en III, Bolderweg 50. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Voor schorsing van het besluit moet u daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (zelfde adressering als hierboven). Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Waar kunt u het plan inzien?

Het papieren ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/bestemmingsplannen.

Naar boven