Ontwerpbestemmingsplan ‘Smidstraat Vlodrop’

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Smidstraat Vlodrop’ met ingang van 30 november 2010 voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt;

  • voor dit plan geen exploitatieplan wordt vastgesteld;

Ter inzagelegging

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 30 november 2010 tot 11 januari 2011 inzien tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdag van 15.30 tot 19.00 uur in het tijdelijke gemeentehuis Willem-Alexanderlaan 1 in St. Odiliënberg. U kunt het ontwerpbestemmingsplan tevens elektronisch inzien op www.roerdalen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied ‘Smidstraat Vlodrop’ heeft betrekking op het voormalige horecabedrijf gelegen op de hoek van de Grootestraat en de Smidstraat en het daaraan grenzende gebied aan de Smidstraat, gelegen in de kern van Vlodrop. Het bestemmingsplan biedt een juridisch en planologisch kader voor de herbestemming van het voormalige horecapand tot woning, de verbouwing van de bestaande woning en de realisering van een tweetal levensloopbestendige woningen.

Zienswijzen

Vanaf 30 november 2010 tot 11 januari 2011 kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH St. Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P. Planje van de afdeling Ontwikkeling en Regie, telefoonnummer (0475) 538 141.

St. Odiliënberg, 26 november 2010

Burgemeester en wethouders van Roerdalen,

de secretaris,

J.J.W.M. L’Ortije.

De burgemeester,

C.A.M. Hanselaar-van Loevezijn.

Naar boven