Ontwerpprojectbesluit voor het realiseren van twee units voor verblijfsrecreatie aan de Schaddenveldsweg 11 te Hellendoorn

Het college maakt op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het voornemens is een projectbesluit vast te stellen voor het realiseren van twee units voor verblijfsrecreatie in de boerderij op de locatie Schaddenveldsweg 11 te Hellendoorn. Met de realisatie wordt een unit gerealiseerd voor 2 à 3 personen en een unit voor ongeveer 8 personen.

Met ingang van 27 november 2010 ligt het ontwerpprojectbesluit voor het realiseren twee units voor verblijfsrecreatie aan de Schaddenveldsweg 11 te Hellendoorn ter inzage. Het verzoek is ingediend als aanvraag bouwvergunning. De stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en milieu, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken wordt aan iedereen de mogelijkheid geboden schriftelijk en/of mondeling een zienswijze kenbaar te maken aan het college van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE Nijverdal.

Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213.

Het ontwerpprojectbesluit is eveneens in te zien en te downloaden via de gemeentelijke website www.hellendoorn.nl (via: ga snel naar/plannen en projecten/bestemmingsplannen/ bestemmingsplannen en besluiten in procedure). Inzien kan ook via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.PBBUSchddnvldweg11-ON01.

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven